dijous, 25 de març del 2010

La Serafina s'enamora de Dràcula!

Voleu saber si és en Dràcula de debò? Doncs a llegir!

dijous, 11 de març del 2010

PROHIBIT NO TOCAR!

Fa uns 15 dies vam anar a Girona a veure aquesta exposició de mates i és clar, ens vam fer un fart de tocar-ho tot. Després ens vam trobar amb unes amigues i encara vam tocar més. I més tard vam jugar i comprobar que les mates són a tot arreu, només cal obrir els ulls!

Fotos de carnestoltes i un maquillatge

Aquest any hem vaig decidir a última hora a anar de bruixa. TERRORÍFICA!!! La Violeta és va disfressar de reina de les fades i ma mare es va posar la meva camisa i el meu foulard del cau.

dimecres, 10 de març del 2010

Valentina a París

Amb aquest llibre hem anat a París sense moure'ns de casa! Us adjunto una postal, un retallable de la Torre Eiffel i el resum. El que més m'ha agradat ha sigut la Mona Lisa i el que menys... No ho sé! De puntuació li dóno un 6.

dilluns, 8 de març del 2010

la llibreta d'en Jan

En Jan ha fet la llibreta sobre el circ. Jo hi he fet dibuixos, potser vosaltres també us animeu a fer-ne?

dissabte, 6 de març del 2010

Més sobre els nius d'ocells





Fa 15 dies varem pujar a casa de l'Eva, la Gemma... Allà va ser on vam començar a fer les nostres caixes niu. Abans, però, vam obrir les que tenien ells penjades a casa des de feia un any i què hi vam torbar? SORPRESA! Un dragonet que hivernava, nius, aranyes, ous eclosionats i d'altres de sencers. Vam veure que als ocells els hi agrada la molsa, els cabells, les plomes, la palla, tot de material lleuger, flonjo i calentó. Aquí teniu algunes fotos del que vam trobar i de més tard de com feiem els nius nous.

dijous, 4 de març del 2010

Quins fums, Serafina!

Dels dos que m'he llegit de la Serafina, aquest ha sigut el més divertit!