dilluns, 31 de maig del 2010

LAPBOOK D'INSECTES AFRICANS

Aquest és el nou lapbook sobre l'Àfrica. He triat el tema dels insectes per que volia saber coses dels bitxos. Hi ha tres llibrets, un de papallones, un de quan vaig fer d'entomòloga i l'altre sobre els insectes gegants. També les parts de la papallona, la vida dels tèrmits i les llagostes i de la mosca tsé-tsé. Espero que us agradi!

dissabte, 29 de maig del 2010

A LES TORRETES AMB LA IAIA

Diumenge passat vaig anar a les Torretes amb la iaia Núria. Allà ens vam trobar unes amigues de la iaia i vam baixar per una mena de precipici. És veritat! Hi havia una cabana molt atrotinada i jo en vaig fer una de nova amb canyes. Vaig trobar 2 bolets enormes, flors de figa de moro, roselles, atzavares (espàrregs gegants!), el far... Feia molt bon dia.

dimecres, 26 de maig del 2010

UN ULL ABSTRACTE

Pintat amb acuarel·les.

dimarts, 25 de maig del 2010

DIMARTS MUT

dilluns, 24 de maig del 2010

EL VIATGE FANTÀSTIC de Gerald Durrell.

Hi havia una vegada tres nens que vivien amb la seva mare, però un dia de sobte va apareixer una mena de casa amb globus i tot. Era el seu oncle Lancelot. Els hi va dir que el seu germà Percebal s'havia perdut pel món i els hi va dir a veure si volien acompanyar-lo a fer la volta al món. Primer van baixar per la serralada de l'Atles i després van anar baixant més i més fins que van travessar tot Àfrica, després Austràlia, van parlant amb els animals que es troben pel camí. Després van al Pol Nord, travessen tot el continent americà, baixen fins a la Patagònia i després tornen a casa. Allà troben en Percebal.

diumenge, 23 de maig del 2010

papallones monarca

dimecres, 19 de maig del 2010

CANÇÓ ALEGRÍA

He escrit aquesta cançó:
Sigues alegre,no estiguis trista que tot s'arreglarà.
Mira la na
tura,el sol i la lluna.
Mira que maco que és.
Sigues molt alegre, generosa, estima els animals, els arbres, la natura, les plantes, les flors.
No et deixis portar pel mal, pel dolor ni per la por.
Deixa't portar per l'alegria, pel somriure, sigues feliç!

MOMIES









Vaig anar a un taller de momies i m'ho vaig pasar molt bé. Vaig veure organs de veritat i després vaig posar-li un amulet a la mòmia, i ens van donar un punt de llibre sobre Egipte, va ser molt divertit!!!

dimarts, 18 de maig del 2010

DIMARTS MUT

dilluns, 17 de maig del 2010

PROJECTE HORT


He fet uns cartells per l'hort del terrat escrits en anglès, català i castellà. Després els he plastificat perque no es mullin quan plou i els hi he enganxat pals de polo al darrera perque s'aguantin.

diumenge, 16 de maig del 2010

El cos de la Violeta





Anglès al passadís.

dimecres, 12 de maig del 2010

Un vaixell

Estic fent un vaixell amb la meva mare i m'ho estic pasant genial construint-lo, es pot trigar més d'un any més o menys. De bon matí ja ho estic fent, és una mica difícil però m'en surto.

diumenge, 9 de maig del 2010

El meu llit

Aqui dormo, explico secrets amb les meves amigues, llegeixo...

dissabte, 8 de maig del 2010

Un quadre fet a l'oli

Per l'aniversari del meu pare li vaig regalar aquest quadre a l'oli, li va fef molta il·lusio.I se l'ha penjat a la seva habitació.

dijous, 6 de maig del 2010

Un dibuix calcat

M'agrada molt calcar dibuixos com ara aquest, de personatges petits.